• Lergrytor.se har Sveriges bästa sortiment på lergrytor!
Fri frakt över 990:- / Snabba leveranser / Vi finns i Skurup / Vi kan lergrytor!

JADE skärbrädor

Lergrytor.se  säljer de fantastiska, hållbara och mycket miljövänliga skärbrädorna från Jade!

Är du en passionerad hemmakock eller en professionell kock på jakt efter den perfekta skärbrädan? Välkommen till vårt exklusiva sortiment av Jade-skärbrädor, där kvalitet och design går hand i hand. Varje skärbräda är framställt i miljövänligt kompositmaterial från cellulosafiber och ingen plast används som bindemedel vid tillverkningen. Starka och tåliga borgar för långvarig användning av skärbrädorna från Jade.

Lång livslängd, hög kvalitet och bra design utgör grunden för varumärket JADE. Därför är skärbrädorna de idealiska för stora och små uppgifter och utmaningar i köket.

Skärbrädorna är inte bara praktiska och behändiga, de är också eleganta och bidrar till kökets estetik. Med flera storlekar och modeller att välja mellan, kan du hitta den perfekta matchningen för ditt kök. Och oroa dig inte över underhållet; dessa skärbrädor är diskmaskinsäkra och tål värme upp till 176 grader. De är även designade för att vara snälla mot dina knivar, vilket förlänger både kniven och skärbrädans livslängd.

Förvänta dig högsta kvalitet och prestanda, oavsett om du förbereder en festmåltid eller en enkel middag. Upptäck hur skärbrädorna från Jade kan förändra ditt sätt att laga mat – de är lika mycket ett verktyg som en del av din själ i köket. Välj Jade för en upplevelse utöver det vanliga – där varje måltid blir ett mästerverk!

Du vet att du förtjänar det bästa. Uppgradera ditt kök idag med premiumskärbrädor från Jade!

Välkommen till butiken Porla Kusin i Skurup, där ser du produkten i verkligheten och kan klämma och känna på den!

Frågor? Maila oss här [email protected] eller ring på 0411-42120

Jade Skärbräda Gourmet Handy Jade Skärbräda Gourmet Handy
Jade Skärbräda Gourmet Kiss the cook Jade Skärbräda Gourmet Kiss the cook
Jade Skärbräda Gourmet Happiness is homemade Jade Skärbräda Gourmet Happiness is homemade